Welkom

Welkom op de sportieve website van SV Groenlo!

SV Groenlo is een sportvereniging gelegen in het gelijknamige stadje Groenlo gelegen in de achterhoek van Gelderland (vlak bij Zwolle). Wij van SV Groenlo proberen een zo breed mogelijk scala aan sporten aan te bieden bij ons in en rondom de stad. Uiteraard hebben wij ons eigen sportpark, dit betekend echter niet dat wij enkel onze sporten hier verzorgen. Wij hebben samenwerkingsverbanden met diverse sportverenigingen en sportlocaties in de omgeving om bijvoorbeeld in de winter lekker door te kunnen voetballen in de zaal.

Wij zijn voornamelijk actief in het voetbal en hebben daar in de afgelopen jaren in zowel de lage als de hogere regionen successen geboekt met onze jeugd en seniorenteams. Het bekendste succes van SV Groenlo stamt echter al uit de tachtigere jaren toen ons eerste team promoveerde naar de hoofdklasse. In de jaren daarna kon de club met het aantrekken van nieuwe talenten een aantal jaar goed meedraaien. De jaren daarna kwam onze club echter in de financiële problemen waardoor wij uiteindelijk weer mee moesten doen in de vierde klasse. In de laatste jaren is er door het bestuur een 10 jaren plan opgezet om onze club weer mee te laten doen in de hogere klasse. Daarvoor zijn wij uiteraard op zoek naar nieuwe leden en jeugdspelers. Wij zijn uiteraard niet alleen op zoek naar fantastische voetballers maar ook naar voetballers die het gewoon leuk vinden om op zaterdag of zondag een balletje te trappen. Ben jij zo iemand? Schrijf je dan in via ons aanmeldformulier welke te vinden is op onze website en wordt lid van de leukste sportvereniging van Groenlo! CBD Olie

Geen voetballer? Maar wel affectie met voetbal of graag coach worden? Onze club kan uiteraard niet zonder vrijwilligers. Neem contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken!